tanssaako_vai_ei.jpeg

Tanssaako Ivalon väärtit 2011 perjantaina 29.7. klo 18.00.

Marco Bjurströmin juontama tanssikisa Tanssaako Ivalon väärtit järjestetään nyt toisen kerran. Rohkeita Inarin kuntalaisia pareinaan tanssiseuran aktiiveja kilpailee muutamassa tanssilajissa, ei toki verissä päin vaan tarjoten loistavan shown katsojille. Säestävänä orkesterina on Yön taika. Lavatanssit Heinäkenkien teltassa tapahtuman jälkeen alkaen noin klo 21.00. Teltta on Hotelli Ivalon takapihalla Ivalojoen rannassa.
Hinnat:Tanssaako Ivalon väärtit -tapahtumaan 15 €, Yön taika -tansseihin 10 €, jos sinulla on S-etukortti. Ilman korttia hinnat 17 € ja 12 €. Yhteislippu 20 €, ei S-etua.
Tapahtuma löytyy myös Facebookista:

https://www.facebook.com/#!/event.php?eid=127179774026392

Treenit aloitettiin ma 2.5. Myöhemmin julkistamme kesän tanssiparit täällä ja Facebookissa sekä mm. paikallislehti Inarilaisessa.

Treenit ovat jatkuneet jo kolmatta kuukautta iloisissa ja reippaissa merkeissä. Kisailuun osallistuu 14 tanssijaa. Parit ovat: Heli Aikio ja Leo Anttila, Pasi Mikkola ja Raili Koistinen, Nina Niittyvuopio ja Kimmo Korttila, Seppo Kotikangas ja Kristiina Roinesalo, Jukka Sarajärvi ja Satu Kyrö, Heli Lappi ja Tero Ronkainen, Sami Lappi ja Reija Luukkanen. Kuvat löytyvät kuva-albumista.

KIITOS KAIKILLE TAPAHTUMAN JÄRJESTÄMISEEN OSALLISTUNEILLE: kilpailijat, tuomarit, yleisö, talkooväki, Hotelli Ivalo, Ivalon Taimitupa, Nordea, Pohjolan Osuuspankki, Ramirent, E. Rimpiläinen oy, Veikko Ruotsalainen, Tapiola ja Yön Taika -orkesteri.